Vill du jobba med oss?
Meny
Meny

ICA Maxi Haninge

Vilka är vi? 

ICA Maxi Haninge är en av Sveriges största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi har ett eget butiksbageri, en av Stockholms finaste fiskdiskar och en härlig delikatessdisk. Vi har också ett butikskök där vi lagar mat som vi säljer under vårt eget varumärke Söderbyköket. Hos oss kan du dessutom äta hamburgare, sallader och piadinas på plats i vår nya restaurang SNAP Burgers & GreensOm du hellre vill handla dina varor på nätet har vi ett stort sortiment i vår online-handel.  

Vårt hjärta brinner inte bara för mat, vi satsar mycket på socialt engagemang både på lokal och nationell nivå. Vi är stolta över vårt miljöarbete och är certifierade av flera starka aktörer inom miljön. Hos oss kan du handla med gott samvete!  

 

Är du vår nya kollega?  

Vi som jobbar på Maxi Haninge gillar människor. Vi älskar försäljning, drivs av ett högt tempo och strävar efter att vara bäst i Sverige i våra kundmöten. Som kollegor hjälper och stöttar vi varandra och vill att alla ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. 

Känner du också igen dig i den här beskrivningen? Då kanske vi är rätt arbetsplats för dig!

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med fler kandidater som delar våra värderingar och som vill vara med på vår resa framåt. Här på ICA Maxi Haninges karriärsida hittar du alla våra lediga tjänster och du ansöker enkelt via den jobbannons du är intresserad av. 

Om vi inte har några lediga tjänster just nu eller om du inte hittar någon tjänst som intresserar dig, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan eller prenumerera på lediga tjänster 

Lycka till! 

 

Vår vision

Vårt mål är att vara Sveriges bästa stormarknad för både kunder, medarbetare och för samhället. Ett av våra mål är att vara den butik som har de mest engagerade medarbetarna, det vill säga högst NMI i landet. Kort sagt – vi vill vara den perfekta butiken som alla gillar! 

På ICA Maxi Haninge arbetar vi efter värderingarna FISH: Fokus på kunden, visa Intresse för varandra, att ge Service utöver det vanliga och Ha kul på jobbet. 

Vi tror att vi har den erfarenhet och kunskapsbas som behövs för att ta dig vidare på din egen karriärresa inom den här branschen– kanske en resa mot att bli ICA-handlare i framtiden? 

För att bli den bästa butiken behöver vi de bästa medarbetarna  – Kanske är det just dig vi söker? 

Fördelar med att jobba hos oss

 • Gemenskap
  En av våra styrkor på Maxi Haninge är vår företagskultur. Vi har en stark gemenskap där vi firar våra framgångar tillsammans och har kul på jobbet!
 • Firande
  Vi firar våra framgångar och uppmärksammar medarbetare som utmärkt sig extra i kundmötet. Varje år har vi personalfest för hela företaget där vi firar årets utmärkelser.
 • Arbetsmiljö & Trivsel
  Vi genomför medarbetarundersökningar regelbundet för att säkerställa att våra medarbetare trivs och mår bra.
 • Personlig Utveckling
  Vi har som mål att våra medarbetare ska växa och utvecklas med oss. Vi genomför utbildningar och utvecklingssamtal och många rekryteringar av tjänster sker inom organisationen.
 • Friskvård
  Alla anställda har rätt till friskvårdsbidrag och ges möjlighet att delta i friskvårdsaktiviteter. Vi erbjuder också företagsmassage till ett förmånligt pris.
 • Lön
  Vi erbjuder marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal.